İlanlar

...

Çukurova Üniversitesi Sürekli İşçi Alımı Mülakat Sonuçları

Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Mülakat Sonuçları

Üniversitemize sürekli işçi alımı için; 14/05/2020 tarihinde Noter tarafından yapılan çekiliş neticesinde belirlenen asıl ve yedek adaylardan, sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların, 29.06.2020 tarihinde Pazartesi günü saat 09.00’da Üniversitemiz Akif KANSU toplantı salonunda yapılan sözlü mülakat sonuçları ekteki listede sunulmuştur.

Asıl listede başlamayanlar olması durumunda yedek listeden kişiler sırayla çağırılacaktır.

Asıl listede isimleri yazılı adaylar, sağlık raporları ile birlikte 06 Temmuz -10 Temmuz 2020 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı İşçi ve Sözleşmeli Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Asıl ve yedek listede isimleri yazılı kişilere herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak olup, bu ilan tebligat yerine geçecektir.

MÜLAKAT SONUÇLARI ilanına ulaşmak için tıklayınız.