İlanlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YEDEK İLANI

Üniversitemize sürekli işçi alımı için; 27/12/2021 tarihli ve 317012 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sürekli işçi alım ilanına başvuran adayların, 20/01/2022 tarihinde Rektörlük Toplantı Odasında Noter tarafından yapılan çekiliş neticesinde asil ve yedek adaylar belirlenmiştir.

Asil listeden başlamayan olması nedeniyle sırasıyla yedek adaylar çağırılmaktadır.

·  10 Kişi Sürekli İşçi Beden İşçisi (Genel) Yedek liste aşağıdadır.

Yedek adayın işe başlama işlemleri için Tam Teşekküllü Hastaneden alacağı Sağlık raporları ile birlikte şahsen 30/03/2022 – 05/04/2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı İşçi ve Sözleşmeli Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Yedek listede ismi yazılı kişiye herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak olup, bu ilan tebligat yerine geçecektir.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ALINACAK
 10 KİŞİ SÜREKLİ İŞÇİ İÇİN